Serviti

 


Wie zijn wij?

Het is onze passie om andere bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten, zodat ze optimaal kunnen functioneren.

Drijvende kracht achter Serviti is Eddy Havermans:

"Na mijn opleiding Bedrijfseconomie heb ik jarenlange ervaring opgedaan met in- en verkoop, maken van prijslijsten, opzetten van webshops, artikelbeheer, verbeteren van ERP systemen en voeren van administraties. Daarmee kwam ik regelmatig  in contact met Software specialisten, ICT-ers, accountants, logistiek, maar wel vanuit de praktijk als verkoper/inkoper waarbij de klant centraal staat! 

Als spin in het web de juiste weg te bewandelen en zorgen dat er 1 en dezelfde taal door de diverse specialisten gesproken wordt met het juiste doel.

Inzicht in hetgeen er al bestaat is soms best lastig. Vele boekhoudpakketten en ERP systemen zijn daarin statisch. Door mij te specialiseren in o.a. Power BI wordt informatie uit uw systemen heel dynamisch en eenvoudig in te zien. Op elk gewenst niveau in uw organisatie. 

Belangrijk daarbij is wel dat de data (soms uit verschillende systemen) zuiver zijn. Daar komt mijn passie voor ERP systemen aan te pas. Eerst zorgen dat de bestaande systemen optimaal en juist gebruikt worden. 

Vaak komt u zelf hier niet aan toe, omdat de dagelijkse werkzaamheden zoals verkoop, inkoop, teelt, bouw, etc. door moeten gaan!"

Nieuwgierig? Bel ons geheel vrijblijvend en graag bespreken we met u wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn